. Free NL shipping over €100 . Free EU shipping over €150 .

Over ons

Wie zijn wij 

Kendama Senses is opgericht om mensen te helpen. Dit doen wij in meerdere lagen waar onze webshop enkel de voorste is. 

De winkel opgericht om Kendama spelers in en rond-om Nederland te voorzien van alle tools die zijn nodig hebben om hun ervaring te optimaliseren. Denk dus aan het beste touw, lager en kwaliteit kendama natuurlijk. Ook seconde lijm is een bijkomstigheid voor velen tegenwoordig om de spike te sparen en meer tijd te geven. 

Tegelijkertijd willen wij jongeren van een nieuwe passie voorzien. Waar ze eerder nooit gehoord hadden van het Japanse meesterspel kan het zo maar zijn dat ze echt een nieuwe weg in hun leven vinden door middel van dit spel. 

Oprichter Joris Roy Schweppe wil in het speciaal andere jongeren de mogelijkheid bieden om een zelfde ervaring op te doen. Joris vloog vanaf zijn 16de de hele wereld af om competitie's te spelen. Dankzij zijn sponsor (Kendama USA) Die hem na het winnen van het Europees Kampioenschap benaderde. 

Joris zegt "Het is een bizarre ervaring om opeens op het WK te staan in Hatsukaichi, (30 min van Hiroshima) samen met de beste spelers waar jij dan bij hoort". 

Het briljante aan kendama is dat ondanks dat mensen allemaal anders zijn die kendama spelen.. dit houten speeltje brengt iedereen bij elkaar en laat ze even terug keren naar ons zelf. 

Kendama Senses Doelen

Joris: "Mijn grootste doel is mensen van een werkplek voor zien waarvan ze niet wisten dat het bestond. 

Zorgen voor goed eten, Leuk contact met mensen, Verkopen van mooie producten, Samen op een markt of andere vredige omgeving.

Er mogen van mij meer plekken komen waar je onder het werk gewoon kan laten zien wie je bent en waar je voor staat." 

 

Hoogste kwaliteit
Snelle levering
Eerlijke prijs