Kendama Senses.nl Levering informatie

Verzending & Levering

LET OP:
Op de volgende dagen worden de bestellingen niet verstuurd. Het versturen gebeurt dan op de eerstvolgende werkdag daarop.

  • Vrijdag 9 t/m Maandag 12 Juli
  • Vrijdag 16 t/m Disndag 20 Juli
  • Vrijdag 30 Juli t/m Dinsdag 2 Augustus

Wat kun je verwachten? 

Kendama Senses verwerkt de bestellingen elke Maandag, Woensdag en Vrijdag, vanuit ons hoofdkwartier in Zwolle. Deze worden naar een Post NL punt gebracht en worden meestal dezelfde dag afgehaald door PostNL. Zodra ze zijn opgehaald komen ze de volgende dag aan binnen Nederland. Voor België en Duitsland duurt het soms wat langer.

Standaard zending: (1 - 4 dagen levertijd binnen Nederland ) 

Voor vragen over uw bestelling: 

Levering

Voor het leveren van uw bestelling gebruiken wij op dit moment PostNL. Bij ons is het gebleken dat PostNL op dit moment de meest betrouwbare service is om het pakket zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen, binnen én buiten Nedeland. Weet u dat in uw geval PostNL vaak problemen oplevert? Vraag dan aan ons of wij het pakketje met PostNL kunnen versturen. Heeft u vragen over uw bestelling met betrekking tot de levering? Neem contact op via info@kendamasenses.nl of bel ons op +316 48 26 08 15

Bedenktijd / retour

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de levering.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hier toe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekeningworden gebracht.

Let op:
De bedenktijd geldt niet voor producten die u op straat, aan huis of tijdens dagtochten koopt voor onder de 50 euro.