. Free NL shipping over €100 . Free EU shipping over €150 .

Kendama Senses.nl Delivery Information

Verzending & Levering

Wat kun je verwachten? 

Op dit moment wordt er gezorgd voor in ieder geval 1 verzend moment per week. Dit betekend dat het tussen de 1 en 8 dagen duurt voordat u uw pakket binnen heeft, binnen Nederland en België.

Free Shipping zending : (1 - 8 dagen levertijd binnen Nederland) 

Standaard zending: (1 - 8 dagen levertijd binnen Nederland ) 

Voor vragen over uw bestelling email naar: info@kendamasenses.nl

Levering

Voor het leveren van uw bestelling gebruiken wij doorgaans PostNL. Bij ons is het gebleken dat dese het meest betrouwbare is voor het afleveren van uw bestelling. Heeft u vragen over uw bestelling met betrekking tot de levering? Neem contact op via info@kendamasenses.nl

Bedenktijd / retour

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de levering.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hier toe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekeningworden gebracht.

Let op:
De bedenktijd geldt niet voor producten die u op straat, aan huis of tijdens dagtochten koopt voor onder de 50 euro.

Hoogste kwaliteit
Snelle levering
Eerlijke prijs