. Free NL shipping over €100 . Free EU shipping over €150 .

Kendama Senses.nl Delivery Information

Verzending & Levering

Wat kun je verwachten? 

Het duurt gemiddeld tussen de 8 en 48 uur tot een bestelling verwerkt word. Hierna hangt het er van af welke levering voor jouw bestelling geld. Bij elk product in de winkel staat wat voor soort levering het om gaat en hoe lang het kan duren. Hier een overzicht met onze levertijden. 

Free+Shipping zending : (1 - 7 dagen levertijd binnen Nederland) 

Standaard zending: (1 - 7 dagen levertijd binnen Nederland ) 

Voor vragen over uw bestelling email naar: info@kendamasenses.nl

Levering

Wij proberen de bestelling op dezelfde dag te versturen, als de bestelling voor 16:00 uur geplaatst is en anders de volgende werkdag. Wij garanderen dat het uw bestelling binnen 5 dagen is verzonden via DHL. Heeft u vragen over uw bestelling met betrekking tot de levering? Neem contact op via info@kendamasenses.nl

Bedenktijd / retour

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de levering.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hier toe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekeningworden gebracht.

Let op:
De bedenktijd geldt niet voor producten die u op straat, aan huis of tijdens dagtochten koopt voor onder de 50 euro.

Hoogste kwaliteit
Snelle levering
Eerlijke prijs