CEREAL & ISRAEL

Combine new Kens and Tamas to make a perfect setup. Reach out for any guidance to make your perfect Kendama!

meest populaire merken

Stel AL JE VRAGEN en ontvang daardoor de perfecte Kendama voor jou! Als je daarna niet tevreden bent sturen we je een nieuwe 🤞

Belangrijke collecties

Onze Kendama winkel is de enige met een zorgvuldige samenstelling van producten die een persoonlijke service en betrouwbare leermiddelen biedt voor elke unieke Kendama-speler in Europa.

kendama senses
First aid kit
Improve your KENDAMA LIFE immensely! If you use it for 1 year, it'll cost you only 0,08€ per DAY!
Buy now!
HOT
€29,99

Kendama is het spel van balans en beweging anno 2022. Waar je mensen in een park ziet, zie je vaak wel een groepje fanatiek deze meestersport beoefenen. Steeds meer jongeren maar ook volwassenen zijn geraakt door het simplistische dat het Japanse spel met zich meebrengt en de oneindig verschillende trucs die je kunt leren. 

Voor velen is kendama niet alleen het leren van tricks. Kendama spelers over de hele wereld zijn het met elkaar eens over een paar dingen:
- Het brengt mensen bij elkaar,
- Het leert je focus, uithoudingsvermogen en
- Het is veel meer dan een spel & sport

Het is een ware cultuur met een eigen filosofie die zich constant ontwikkeld. 

Kendama is sinds 15 jaar zich aan het verspreiden buiten Japan en de resultaten zijn geweldig. Wij zien dat het juist nu de tijd is om ons te richten op dingen die ons leven wat simpeler maken maar waar we toch een bepaalde diepte in kunnen vinden. Zoals Yoga, Meditatie en Bewegen een bepaalde gewaarwording met zich mee kunnen brengen doet Kendama dat ook. Alleen gaat het gepaard met een cultureel aspect wat voor elke speler een unieke eigen ontwikkeling is. 

Geef het wat tijd om het zich met jou te laten ontwikkelen en misschien kan Kendama een deel van je levensstijl worden.