Kendama Workshops en Kinderfeestjes

Kendama is het leukst wanneer iemand je introduceert. De eerste trucjes lijken voor veel mensen al onmogelijk. In het eerste uur dat jij Kendama speelt, kun je met een paar tips en aanmoediging meerdere trucs doen waarvan je zal denken dat ze onmogelijk zijn!

De pure vreugde die daaruit ontstaat is goud waard. De vreugde is ontstaan uit je openstellen voor iets nieuws, angst opzij zetten voor het onbekende, vallen en opstaan, doorzetten en uiteindelijk succes!

Het doen van elk trucje bevat in het klein een geheel leerproces die je met ieder trucje keer op keer, bewust of onbewust doorloopt. Deze uitdagingen bevatten een enorme hoeveelheid lessen.

Hieruit is het duidelijk dat Kendama ontwikkeling door spel is. Het is dus niet alleen leuk maar ook ontzettend leerzaam en inspirerend. Iedere les die je uit het spel kan leren is namelijk ook te betrekken op jou leven.

Een workshop voor volwassenen of een kinderfeestje vanaf 10 jaar, we maken het passend voor jou. Stel hieronder je vraag of voorstel we komen hier zo snel mogelijk op terug!

 

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.